WIJ KOMEN IN ACTIE VOOR RIGHT TO PLAY.

Over Right To Play

Right To Play is een internationale organisatie die wereldwijd de kracht van spelen inzet om het leven van kinderen te verbeteren die opgroeien in de meest uitdagende omstandigheden.

Spelen is van levensbelang. Het zorgt ervoor dat kinderen weerbaar worden en fysiek en mentaal gezond zijn. Het helpt kinderen omgaan met emoties en leert ze samenwerken en op een respectvolle manier met elkaar omgaan. Spelen stimuleert creativiteit en ongebruikelijke oplossingen bedenken. En spelen verbindt kinderen met elkaar, ongeacht afkomst, geslacht of lichamelijke beperking.

Hersenen reageren positief op spelen wat invloed heeft op de cognitieve ontwikkeling van een kind. Door te spelen wordt op natuurlijke wijze het leervermogen van een kind verbeterd, waardoor ze beter gaan presteren op school. Dit motiveert kinderen om zich verder te ontplooien. Zowel op school als daarbuiten.

Ontdek meer over Right To Play

Onze Right To Play-collectie

imgimg
Hockey 5's: the game has changed!

Hockey 5's is een snelle en dynamische variant van het hockey. Dankzij de hoge balken blijft de bal veel langer binnen het veld. 

img
FIH approved H5's Boarding Systems

Hockey 5s is een nieuwe hockeysport. Deze door FIH omarmde nieuwe vorm van hockey gaat in de toekomst zeker een rol spelen. Wij kunnen dit faciliteren, en hebben de eerste FIH goedgekeurde boardingsystemen ontwikkeld.

Onze Hockey 5's producten
MEER WETEN?

Heb je een vraag? Vul hieronder je gegevens in en ontvang meer informatie. 

First name *
Last name *
Email *
Message *