verzenden & retourneren

Op deze pagina vind je meer informatie over betalen, versturen en eventueel terugsturen van bestelde producten in de webshop. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. 

Kan ik bestellen zonder account?

Nee, je moet jezelf registreren om een product te bestellen. Tijdens het afrekenen kun je een account aanmaken of inloggen op een bestaand account. 

Op welke manieren kan ik betalen?

Je kunt betalen met PayPal en iDeal. De verzendkosten komen voor jouw rekening. 

Waar leveren jullie mijn bestelling af?

Wij leveren het product af op het adres dat je bij de bestelling hebt opgegeven. Je kunt het adres
niet meer wijzigen als wij het pakket al hebben verzonden. 

Wie komt mijn pakket bezorgen?

SendCloud verzorgt de distributie. Wanneer het pakket is verzonden, krijg je van ons een track & trace code, waarmee je de bestelling kunt volgen. 

Wanneer komt mijn bestelling?

Wij doen ons best om de bestelling zo snel mogelijk te leveren. Als de bestelling vertraagd is, stellen wij je hiervan schriftelijk op de hoogte. We garanderen dat je de  bestelling uiterlijk 30 dagen na bevestiging van de bestelling zal ontvangen.

Ik wil het product terugsturen?

Je mag het product altijd binnen 14 dagen, nadat je het hebt ontvangen, terugsturen . Dit kun je doen met het retourformulier of door een e-mail te sturen naar info@fikagear.com. Nadat je van ons een bevestiging hebt ontvangen, moet je het product binnen 14 dagen opsturen.  

Tijdens de termijn die je hebt om te bedenken of je het product wilt houden, moet je zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Je mag het product alleen uitpakken en gebruiken voor zover dat nodig is om te
bepalen of je het product wilt houden. 

Wanneer krijg ik het geld terug bij een retourzending?

Als wij het product hebben ontvangen, storten wij binnen 30 dagen het volledige aankoopbedrag terug. De
kosten voor de retourzending komen voor jouw rekening.

Selecteer een Afleverpunt