Maak kennis met onze nieuwe social media manager, Pien.

  1. Wie ben je?

 Mijn naam is Pien, ik ben 20 jaar oud en kom uit Eindhoven. In het dagelijks leven ben ik parttime digital content creator en daarnaast studeer ik communicatie aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven.

 

  1. Wat vind je zo leuk aan sport?

Teamsporten zijn altijd een passie geweest. Want bij een teamsport doe je niet alleen mee om te sporten, maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten. Je maakt nieuwe vrienden en onderhoudt je sociale contacten. Ik heb ook het gevoel dat ik een soort wekelijkse “verplichting” heb om te sporten. Dit houdt me actief en is goed voor mijn conditie.

 

  1. Wat is je favoriete sport en waarom?

Mijn favoriete sport is hockey. Van mijn 6e tot mijn 18e heb ik zelf gehockeyd en heb ik het altijd zeer leuk gevonden. Hockey heeft altijd in mijn familie gezeten. Mijn ouders hebben hoog gehockeyd en mijn broer hockeyt nog steeds op een serieus niveau. We hadden ook een hockeyveldje in mijn achtertuin waar ik veel kon oefenen. Hockeyen is me dus met de paplepel ingegoten.

 

  1. Wat bracht je ertoe om voor FIKAGEAR te gaan werken?

Zoals veel van mijn leeftijdsgenoten ben ik opgegroeid met social media. Verder studeer ik communicatie en heb ik zelf een groot deel van mijn leven gehockeyd. Dat komt dus samen bij FIKAGEAR waar ik ook nog eens kan buigen op persoonlijke ervaring met een aantal producten van FIKAGEAR. Namelijk met de ballentassen, ballen en maskers.  Het idee achter de ballentas is erg handig, want ik kan me nog goed herinneren dat ik na de training alle ballen moest verzamelen en stuk voor stuk moest tellen om te controleren of het compleet was.

Nadat ik verschillende keren bij HOD was geweest en teams had zien trainen met de hockey5s boarding, vond ik dit er leuk uitzien. Ik heb het inmiddels zelf geprobeerd en ben een groot fan! De bal gaat zelden uit, waardoor het spel veel langer doorgaat met veel balcontacten, waarbij iedereen constant betrokken is. Dit maakt het spel een stuk leuker. Daarom ben ik voor FIKAGEAR gaan werken. Zin in!

meer nieuws

Selecteer een Afleverpunt