Specialist in Innovatief Hockey trainingsmateriaal

Geen eenheid in het verbruiksmaterialen binnen uw hockeyvereniging, teams die met verschillende hesjes, verschillende keeperstassen rondlopen en relatief een hoge vervangingskost omdat teams toch wel met “dezelfde spullen” willen spelen en trainen. 

Bij  veel clubs is het usance dat wanneer nieuw materiaal moet worden ingekocht, dit vaak ad hoc gebeurt voor de, op dat moment, laagste retail-internetprijs. Het gevolg is dat na verloop van tijd “de beste deal” niet altijd meer de beste deal is en de manier waarop de club zich presenteert niet altijd de meest uniforme en daarmee ook de meest professionele is. 

Uniformiseren en standaardiseren aan de hand van de hoogste eisen

FIKAGEAR waarborgt de eenheid en kwaliteit van hockeymateriaal voor hockeyclubs door al zijn materialen op maat en design voor clubs te ontwikkelen. FIKAGEAR is ontstaan vanuit passie voor hockey. We zijn daarom niet zomaar een hockey leverancier, maar een bedrijf dat zich inzet om de kosten van materiaal verbruik te reduceren om dat geld te kunnen gebruiken in de opleiding en training van jeugd hockeyers. Door onze aanpak voor team en club materialen te uniformiseren en personaliseren realiseren we een aantal clubdoelen simultaan

 Onze aanpak zorgt ervoor dat:

  • er eenheid ontstaat in de uitstraling met dezelfde ontwerp keeperstas / teamtas / hockeybal / uitloopmaskers
  • de teams herkenbaarder worden op andere clubs en daarmee ook trotser worden op hun club / identiteit
  • de kosten van gebruik en aanschaf zakken door volume inkopen.
  • de tegenstelling tussen top en breedte sport ook visueel gedeeltelijk doorbroken worden; ahv dat meisjes B3 dezelfde spullen heeft als H1

Duurzaam trainingsmateriaal

Naast het uniformiseren en personaliseren vinden we de hockeyontwikkeling van de clubleden ook zeer belangrijk. Al onze materialen zijn door onszelf ontwikkeld met duurzaamheid en creativiteit als kaders.

Hockeybal op gewicht

Bij FIKAGEAR verkopen we hockeyballen in verschillende gewichtsklassen. Om differentieel leren te bevorderen. Onderzoek hieromtrent  heeft aangetoond dat het trainen met hockeyballen in verschillende gewichtsklassen zorgt voor een beter techniek door adaptief te moeten trainen. Een lichte bal leuk voor de jongste jeugd en de zwaardere hockeybal voor bijvoorbeeld sleeppush training.

Hockey keeperstas met verwisselbare wielen

Een hockeytas is een gebruiksvoorwerp. Deze wordt achter de fiets meegetrokken naar een training of wedstrijd, met als resultaat dat de wielen slijten, de hendel kapot gaat en er een volledig nieuwe hockeytas gekocht moet worden. FIKAGEAR heeft een hockey keeperstas ontwikkeld waar de wielen van verwisseld kunnen worden en de hendel niet aanwezig is. Zo heb je als club een duurzame tas waarvan, in het ergste geval, de wielen vervangen moeten worden. Dat scheelt snel in de kosten.

Ballentas zonder het verlies van ballen

Iedere club begint het seizoen met een volle ballentas, maar halverwege zijn veel hockeyballen verdwenen. Weinig  trainers tellen het aantal hockeyballen dat na de training terug de tas in gaat en dat is ook logisch. FIKAGEAR heeft daarom een tas ontwikkelt waarbij het tellen van ballen niet meer nodig is omdat de ballentas in één oogopslag laat zien of er hockeyballen ontbreken. En die ook personaliseerbaar is met club en sponsorlogo.

Hockey 5’s boarding

FIH Goedgekeurde boarding systemen voor 5 aside hockey. Hockey 5’s is een ontwikkeling die gestalte krijgt nu de FIH deze nieuwe vorm van hockey omarmd heeft. FIKAGEAR heeft boarding systemen ontwikkeld die voldoen aan de eisen van de FIH. Zowel in categorie 1 als categorie 2. FIH hockey fives boarding De FIH goedgekeurde boarding heeft een garantie van 2 jaar, bestaat volledig uit te recyclen en gerecyclede materialen en voldoet meer dan aan de bestaande veiligheidsvoorschriften.

 

meer nieuws

Selecteer een Afleverpunt